Diplomek od Mrs.Myšák a Hodnocení od Miley&Smiley

9. února 2011 v 19:11 | >Enii< |  Co se týče blogu
Děkuju Vám jak s diplomem tak s hodnocením jsem spokojená :D


Děkuju je moc hezký :)



A hodnocení :D

Přezdívka: >Enii<
Blog: ZDE
---------------
První Dojem: (4,5)
Menu: (4,5)
Desing: (5)
Články: (5)

Celkem: 19/20 bodů
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 cleisek cleisek | Web | 9. února 2011 v 19:29 | Reagovat

Nového?Že mě miluje největší šašek ze třídy :D a starýho ? To asi všecko a Děkuju za pochvalu..A co u tebe ?

2 Lisa Lisa | Web | 9. února 2011 v 19:30 | Reagovat

Jo to jo no:D,ale bráchovi je skooro 20 a když ho provokuuju tak mě začne mlátit:D tak to strašně bolí:D,tak si moc nedovoluju,ale mám ještě sestřičku 26letou,ale s tou se milujem:)

3 Ancee - tvé mooc milované Aff ♥ :-) Ancee - tvé mooc milované Aff ♥ :-) | Web | 9. února 2011 v 20:21 | Reagovat

Pěkné :)

a nového? niic :D :D :D.. jenom že jsem nebyla ve škole kvuli tomu že jsem kašlala, musela jsem žrát furt nějaký vitamíny a rýma apod.. a to každej ve škole říkal že jsem to předstírala , že mužu cvičit.. pche

4 Tyna* Tyna* | Web | 9. února 2011 v 20:27 | Reagovat

Ahuj, jak se vede? :) ♥

5 _MileynQa_Cyrus_ _MileynQa_Cyrus_ | Web | 9. února 2011 v 21:00 | Reagovat

skvěle byla jsem venku s mojí nej kámoškou..vlastně néé veku ae nakupovat :D

6 °Danielka°_-* tvoje affko :)* °Danielka°_-* tvoje affko :)* | Web | 9. února 2011 v 21:23 | Reagovat

Ne asi..taky strašně přetahuje!! :// dává 5 za každou ptákovinu..prostě nesnáším jí ! :D

7 fun-friend fun-friend | Web | 9. února 2011 v 21:25 | Reagovat

Promin za reklamu ale hlasnes mi na Kaja :D dik Prosíím hlasni mi :D dik

8 SisinQa SisinQa | Web | 9. února 2011 v 21:34 | Reagovat

Tak, ta soutěž už je na blogu :) Jak jsi psala, že chceš vědět až tam bude :)

9 RocK--meTaL-EmO... ;) RocK--meTaL-EmO... ;) | Web | 10. února 2011 v 8:59 | Reagovat

Jj,tiež sa mám fajn.Akurát som chorá ale aspoň nechodím do školy :DD A dík že si dala hot xD

10 Miley&Smiley Miley&Smiley | Web | 10. února 2011 v 10:50 | Reagovat

Nemáš vůbec Zač.5bodů je nejvíce :D,stačil by o jeden bod a měla bys plný počet :).Jinak jsem ráda že jsi spokojená

11 Peťa-Aff Peťa-Aff | Web | 10. února 2011 v 12:23 | Reagovat

jj niekedy sa ozvem :))

12 Enii* Enii* | Web | 10. února 2011 v 16:21 | Reagovat

Ten je nádherný :))
Jak se dnes máš Enii?

13 Enii* Enii* | Web | 10. února 2011 v 18:45 | Reagovat

Ale já už se mám v celku fajn.. Ale když jsem přišla ze školy nebylo to nejlepší.. A co plánuješ na víkend?

14 Tyna* Tyna* | Web | 10. února 2011 v 19:34 | Reagovat

Dobré hodnocení :))

15 _MileynQa_Cyrus_ _MileynQa_Cyrus_ | Web | 10. února 2011 v 22:17 | Reagovat

ahoj jak se vede?? měli ste prázdniny nebo chodíš do školy?? já teda do školy :(

16 Forryish Forryish | Web | 11. února 2011 v 14:11 | Reagovat

ahoj...mam se ok...ted jsem prijela z hor..:-) bylo to fajn...stala sem poprvy na snowboardu...no..:-D mirne me vsechno boli..:-D a co ty??

17 Forryish Forryish | Web | 11. února 2011 v 16:03 | Reagovat

Ahoj u me je prvni kolo VGS tak se poidvej na zadani..:-)

18 RocK--meTaL-EmO... ;) RocK--meTaL-EmO... ;) | Web | 11. února 2011 v 16:51 | Reagovat

Pekný diplom,a skvelé hodnotenie :))

19 Xoxo Duff Xoxo Duff | Web | 11. února 2011 v 21:38 | Reagovat

Super diplomek :) a taky hodnocení !

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama