Hodnocení blogů:XoXo Duff,LucWinQa

3. února 2011 v 14:27 | >Enii< |  Hodnotím blogy
Další hodnocení tentokrát těchto blogů:¨


XoXo Duff-http://duff-at-heart.blog.cz
Blog má 3/4 roky.
Blog má hlavně o Hilary Duff.

-Dess:9/10(Je mooc pěkný)
-Menu:10/10(skvěle sladěné)
-Aktivitu:8/10(možná by to šlo trochu zlepšit)
-Návštěvnost:6/10(mohla by být vyšší)
-První dojem:10/10(působíš jako zkušená blogerka)
-Originalitu:9/10(fanynkovské blogy má spusta lidí)
-Jak píšeš články(jakým stylem):9/10(dobře píšeš)
Celkem:61/70


LucWinQa-http://avril-graphic-new.blog.cz
Blog má Dnesk přesně rok :D(vše nej tvému blogu)
Blog má hlavně o Avril,o hudbě o grafice a o tom co má ráda.

-Dess:10/10(je opravdu nádherný)
-Menu:10/10(menu máš perfektně sladěné)
-Aktivitu:9/10(znám i aktivnější blogy)
-Návštěvnost:6/10(mohla by být lepší)
-První dojem:10/10(zapůsobobyla si na mně jako zkušená blogerka)
-Originalitu:9/10(tvůj blog je jiný než ostatních máš tam spoustu věcí takže je dost originální)
-Jak píšeš články(jakým stylem):8/10(píšeš celkem dobře)
Celkem:62/70

Myslím,že máte obě dobré hodnocení.Neberte to ve zlém je to můj názor a nemyslete si že když vám něco vytknu,že to hned znamená,že já to mám dobře.Já tam mám taky takové chyby.
Jinak máte obě mooc pěkné blogy.
Je tam trochu té kritiky,alr to tak má být :D
Doufám,že jste spokojené........?
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 LucWinQa LucWinQa | Web | 3. února 2011 v 14:32 | Reagovat

Jéé díky :DD No s tou návštěvkou brala bych tak 100 lidí denně :D Ale co se dá dělat :D :) Jinak děkuju :) i za kritiku  ! :) aspon vím co vylepšit :D

2 LucWinQa LucWinQa | Web | 3. února 2011 v 14:41 | Reagovat

JJ :) Mě kritika nevadí :DD Zajímá mě názor ostatních a později se to třeba pokusím vylepšit :) ale kritika těch co ti napíšou bezdůvodně "Fůůj ty máš ale hnusnej blog" mi už vadí a to už koušu:D

3 LucWinQa LucWinQa | Web | 3. února 2011 v 14:47 | Reagovat

No přesně jediný na co myslí je ,že se naštvem a odepsáním jim hned zvýšíme návštěvnost sou prostě trapný :D:D To mě se jednou stalo že mi jedna holka napsala "Ano máš pravdu, ještě to zlepšim, jsou odporný, vyvolávají ve mě dávicí reflex :P a velice pochybuji žes to vytvořila ty." přitom já na jejím blogu nikdy v životě nebyla a ona mi napsala tohle :D celou konverzaci si může přečíst tady http://pokusnyblog01.blog.cz/1008/avatary-c-1-miley-cyrus#komentare

Můj bývalý blog :D Teda ne bývalý :D založila sem si ho asi půl roku po tom co mám ted :D

4 Enii* Enii* | Web | 3. února 2011 v 14:48 | Reagovat

Jak to ,že se máš špatně?
Jinak ano také jsem ráda,že už je volno :)

5 Lisa Lisa | Web | 3. února 2011 v 14:50 | Reagovat

Jé díky :) teď jdu k ségře do krámu :)

6 Enii* Enii* | Web | 3. února 2011 v 14:52 | Reagovat

Ano chci to vypsat :) Snad ti malinko poradím nebo tak ;)
Jsem zvědavá co to bude :D

7 LucWinQa LucWinQa | Web | 3. února 2011 v 14:58 | Reagovat

asi tak ale nechápu  o co jí člo když mi bezdůvodně napíše Ano máš pravdu blabla ! Jako tohle bych si nikdynedovolila když už by se mi nelíbily tak napíšu at si dá příště pozor nwm třeba na oříznutí fotek atd ale tohle?? to je fakt trapný a ještě trapnější že se neoslovuje ženskym rodem ale střednim jako To Babe místo Ta Babe

8 LucWinQa LucWinQa | Web | 3. února 2011 v 15:05 | Reagovat

ále dobře a co ty? :D

9 Enii* Enii* | Web | 3. února 2011 v 15:09 | Reagovat

Povím tí ,že mně se stalo uplně to samé! Potom jsme se s tou kamarádkou nebavila asi půl roku a teď jsme nejlepší kamarádky! Ale tak jako stává se to..Promluvte si o tom jako ,že tě to štvě ,že prostě jako chceš ,aby to bylo jako dříve (Tedy jestli to chceš). Nejhorší je ,když jsou dvě kamarádky a potom se k nim vsere jedna potom prostě ta která má více času a může s ní hodit ven a tak..Ale teď se já více bavím s tou holkou která se k nám "vesrala". Prostě je to teď uplně jiný ...Zkuste si vážně nějak promluvit :) Potom mi řekneš jak to dopadlo ;)

10 BuffynQa :-) BuffynQa :-) | Web | 3. února 2011 v 15:19 | Reagovat

jj konečně je volno :-).
Mám se celkem ok.

11 Enii* Enii* | Web | 3. února 2011 v 15:37 | Reagovat

No tak ,když si myslí ,že je lepší tak bych se na ní vysrala! Jako myslím ,že o tokové kamarády nestojíš! Jako když jste nej.kámošky nebo jste byly tak jako je to docela od níhnusný nemyslíš? Tak si to rozhodni podle sebe ,ale já bych se na ni vysrala!

12 Sára Sára | Web | 3. února 2011 v 15:49 | Reagovat

ahoj jalk se mas ?? obíhám

13 RocK-pUNk-meTaL-EmO... ;) RocK-pUNk-meTaL-EmO... ;) | Web | 3. února 2011 v 15:53 | Reagovat

Jj tky sa mi to vidí ;) Aa ako sa máš? Inak super hodnotenie

14 °Danielka°_-* tvojé affko :) °Danielka°_-* tvojé affko :) | Web | 3. února 2011 v 17:35 | Reagovat

Super..:) tak já budu chtít třebáá TVD :P :D

15 Xoxo Duff (AFFS) Xoxo Duff (AFFS) | Web | 3. února 2011 v 20:10 | Reagovat

Děkuju, je to skvělé hodnocení ! :)

16 °Danielka°_-* tvoje affko :)* °Danielka°_-* tvoje affko :)* | Web | 3. února 2011 v 21:01 | Reagovat

The Vampire Diaries :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama